Llink


MR. KAHOONA POSITIVE HAPPINESS SHOW DO 19:55 uur Nederland 3

05 oktober 2005

Het thema van de derde aflevering is PASSION. Arjo Klamer, prof. in de economie van de Kunst en Cultuur, buigt zich over de rare combinatie van passie en cultuur.

Meindert Talma heeft last van het geblaf van de buurvrouw haar honden.

In een portret over het liefdesleven van Judith Elise uit Amsterdam zie je het dilemma van een vrouw uit de randstad. Is seks het middel om iemand verliefd te krijgen?

Imagine Being There: Nijmegen, Napels of Belgrado. Je vindt er achtereenvolgens een man over onverwoestbare liefde, een vrouw en haar orgasme en een meisje bij een stoplicht.

Gina Kranendonk - een gepassioneerde tuingek - wandelt door spoortuinen, de tuin van Ahmed en de voormalige tuin van Piet Jansen (die nu alleen nog maar bestaat uit een rabarberstruik).

Kahoona - verslaggevers volgen de mascotte Ozzy tijdens de wedstrijd Top-Oss tegen FC Eindhoven. Vanaf de fietsrit naar het station tot aan de overwinning in de 93ste minuut.

Aagje is als bio-industrie varken geboren, maar leeft nu frank en vrij ergens op een boerderij in Noord-Holland! Ze wordt elke dag gemasseerd. Door eigenaresse Dafne Westerhof, maar ook door deelnemers van de cursus Varkensmassage. Een dag uit het leven van Aagje...

En verder lijkt in een bejaardentehuis - ergens in Nederland - het hele leven te draaien rond een nogal onhandig geplaatste leuning...