Eemland noord 10.00 uur

Utrecht 06-10-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Verkeerscontrole

SOEST- Op woensdagmiddag werd een verkeerscontrole gehouden op de Koningsweg, Foekenlaan en de Eikenlaan. In totaal werden 28 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder autogordel, rijden met te hoge snelheid en negeren van een geslotenverklaring.

Gedronken

SOEST- Op woensdagmiddag werd een automobiliste aangehouden omdat zij met een slok op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 17.30 uur reed de 67-jarige vrouw uit Soest over de Burgemeester Grothestraat. Getuigen hadden gezien dat de vrouw slingerend reed over de weg. De vrouw moest blazen en blies op het bureau 945 ug/l.

Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij kon tevens haar rijbewijs inleveren.

Steekpartij

SOEST- Op donderdagochtend werd een man gestoken met een mes. Omstreeks 00.10 uur waren een 31-jarige man uit Soest en een 58-jarige man uit Den Haag in een woning aan de Weegbreestraat. Kennelijk hadden de bekenden van elkaar hier onenigheid gekregen waarop de man uit Den Haag was gestoken met een mes. Hij werd met deze steekverwonding vervoerd naar het ziekenhuis. De 44-jarige man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De reden van de steekpartij is nog onbekend.