Duyvis introduceert 'Super Tijgers'

Duyvis

Super Tijgers, de nieuwe noot van Duyvis
waar iedereen zijn mond van vol heeft

Uit onderzoek blijkt: Super Tijgers vallen in de smaak bij Nederland

Nieuwegein, donderdag 6 oktober 2005 - Duyvis introduceert 'Super Tijgers'. De extra grote en krokante noot past speciaal bij mensen die houden van krachtig. Het grotere formaat, de intense smaak en de zeer krokante laag zijn opvallend in je mond. Super Tijgers eet je niet ongemerkt. Super Tijgers zijn verkrijgbaar in nieuwe duo-smaken Tomato & Red Curry en Sweet Chilli & Lime, en zitten in een stoere verpakking, direct klaar om op tafel te zetten.

Uit onderzoek onder 600 respondenten in opdracht van Duyvis en uitgevoerd door Multiscope, blijkt dat bijna vier op de tien Nederlanders pinda's met jasje de favoriete snack vindt. 78% houdt van gekruid, 65% houdt van pittig en 80% van hartig. 93% van Nederland geeft de voorkeur aan een krokante snack. Duyvis verenigt met Super Tijgers al deze wensen in één snack.

Duyvis brengt met Super Tijgers een pinda met een verrassend krokant jasje. De Super Tijger is krachtig, niet alleen in smaak, maar ook in formaat en uiterlijk. Er passen ongeveer vijf Super Tijgers in één hand. De Super Tijger heeft een groter en dikker jasje dan andere nootjes met jasje. Dit zorgt voor een nog krokanter effect. De smaken Tomato & Red Curry en Sweet Chilli & Lime zijn indrukwekkend en nieuw als smaakbeleving. Door de grootte van de noot, de dubbele smaak en de krokante laag is het eten van Super Tijgers echt een ervaring die niet ongemerkt aan je voorbij gaat.

Met de introductie van Super Tijgers speelt Duyvis in op het gemak van de Nederlandse snackers: uit het onderzoek blijkt tevens dat twee derde regelmatig de verpakking gewoon op tafel zet. Eén derde neemt de moeite de snack eerst in een schaaltje te doen. De verpakking van Super Tijgers kan door zijn leuke, krachtige vormgeving direct op tafel. Lekker makkelijk en gezellig om met elkaar te genieten op allerlei momenten van de dag.

Super Tijgers zijn vanaf nu verkrijgbaar in vrijwel alle supermarkten. De meest voorkomende verkoopprijs is euro 1,89 per verpakking. Fans van de eerder geïntroduceerde Tijgernootjes hoeven zich geen zorgen te maken, deze blijven in het assortiment.

Over Duyvis
Duyvis is producent van pinda's, noten, luxe noten, noten met een jasje, snacks en droge sausmixen. Voor meer informatie over Duyvis en het assortiment kijk op www.duyvis.nl