Gemeente Pekela


Voorontwerpbestemmingsplan "Herziening bestemmingsplan Bedrijventerrein West"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken ter voldoening aan het gestelde in de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan "Herziening bestemmingsplan Bedrijventerrein West" is vastgesteld. Het bestemmingsplan geeft de gebruiksmogelijkheden aan van gronden en opstallen in delen van het bedrijventerrein West te Oude Pekela. Het plan geldt voor het gebied waarvoor de provincie Groningen in haar goedkeuringsbesluit van 1 maart 2005 geen goedkeuring aan heeft verleend. Het betreft concreet de volgende onderdelen:

· De in het gebied gelegen aardgasleidingen en een strook van 5 meter aan weerszijden van deze leidingen;

· Een deel van het perceel W.H. Bosgrastraat 63 te Oude Pekela;
· Een deel van het perceel W.H. Bosgrastraat 81 te Oude Pekela;
· Enkele onderdelen in de bestemmingsplanvoorschriften, namelijk de onderdelen die gaan over reclamemasten, over de strafbepaling bij overtreding van het bestemmingsplan en over de dubbelbestemming aardgasleiding.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 oktober 2005 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Wij bieden een ieder gedurende de termijn van ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen. Wilt u uw zienswijze schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage liggen van de stukken telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Grondgebiedzaken via telefoonnummer 0597-617555.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 5 oktober 2005
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris