D66

Het Landelijk Bestuur heeft gesproken over het komende congres dat op 5 november in Delft wordt gehouden. Het bestuur is uitgebreid ingegaan op de agenda en opzet van het congres. Uitgangspunt is dat het congres de leden veel ruimte biedt om onderling de discussie aan te gaan over de koers van de partij.

Naast het congres was er in de vergadering veel aandacht voor de stand van zaken rond de gemeenteraadsverkiezingen 2006. Onder meer werd er vooruit geblikt naar de campganedag van 1 oktober aanstaande. Daarnaast is er van gedachten gewisseld over het feit dat in een aantal gemeenten wegens herindeling vervroegde verkiezingen gehouden worden. Het Landelijk Bestuur acht het van groot belang om aan deze afdelingen financiële en personele steun te bieden.

Tenslotte stelde het Landelijk Bestuur de conceptbegroting 2006 vast, welke door het partijcongres van 5 november definitief dient worden vastgesteld. De conceptbegroting, congresagenda en andere stukken aangaande het najaarscongres vindt u op www.d66.nl/najaarscongres2005

Volgende vergadering Landelijk Bestuur: 12 oktober 2005

29-9-2005 12:13