Landstede


Spectaculaire kickoff Landstede Basketbal en Volleybal

Het topsportseizoen van Landstede is op 4 oktober spectaculair van start gegaan. In de Zwolse ZBC hal zijn de teams van Landstede Basketbal en Volleybal gepresenteerd aan het publiek.

Zon 400 bezoekers maakten kennis met de sporters. Zo vertelden de spelers van de eerste teams wat ze van het komende sportjaar verwachten en wat hun ambities zijn. Ook de spelers van de opleidingsteams werden voorgesteld. Met deze teams biedt Landstede talenten de kans zich verder te ontwikkelen.

Optredens
Daarnaast is de officiële opening opgeluisterd door optredens van Rachel, voorheen zangeres van K-otic; en D-ground, de band van Anno, voormalig lid van jongensband Men2Be. Ook WRZV/Landstede Sportacrobatiek gaf een zeer succesvolle demonstratie.

Verder konden de aanwezigen informatie krijgen over de Landstede-opleiding Sport & Bewegen, het projectteam SportEve, de Landstede Infoshop, Landstede Travel, de VVV en FC Zwolle.

Competitie
De topsporters van Landstede zijn halverwege augustus van start gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe basketbal- en volleybalseizoen. De eerste competitiewedstrijden worden vanaf 8 oktober gespeeld in de ZBC hal, aanvang 19.30 uur. Landstede Basketbal begint op 8 oktober, Landstede Volleybal volgt op 15 oktober.