Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden introduceert NN-levensloopplan 06-10-2005
Nationale-Nederlanden introduceert het NN-levensloopplan. De basis wordt gevormd door een spaarrekening met een zeer concurrerende rentevergoeding die per 1 januari 2006 beschikbaar is. In de zomer van 2006 wordt het NN-levensloopplan uitgebreid met beleggings-mogelijkheden.

Nationale-Nederlanden biedt met het NN-levensloopplan een fiscaal zeer aantrekkelijk spaarproduct met een variabele rente van 3,5% en een gegarandeerde bonusrente van 0,5% over 2006. De bonusrente van 0,5% geldt tot 31 december 2006. Daarmee is de rentevergoeding 4% op 1 januari.

Het NN-levensloopplan van Nationale-Nederlanden is bij uitstek geschikt om werknemers te laten sparen voor het realiseren van eigen ambities in werk en vrije tijd. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van het NN-levensloopplan is de behoefte aan eenvoud en gemak bij werkgevers en werknemers als het gaat om de levensloopregeling. Uit recent onderzoek van TNS/Nipo dat in opdracht van Nationale-Nederlanden is uitgevoerd, blijkt dat werkgevers behoefte hebben aan informatie en ondersteuning bij de administratieve procedures rond de levensloopregeling.

Om op die vraag in te spelen introduceert Nationale-Nederlanden de website www.nnlevensloop.nl. De site vormt een uniek informatiekanaal voor werkgevers en werknemers die een levensloopplan bij Nationale-Nederlanden hebben ondergebracht. Via een eenvoudige methode kan elke werknemer via deze site de eigen situatie bekijken, berekeningen uitvoeren om na te gaan welke keuzes gemaakt kunnen worden, transacties verrichten, het saldo inzien en antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Voor aanvullende informatie kunnen werknemers een beroep doen op een speciale levensloophelpdesk.

Speciaal voor werkgevers is een VPL (Vut/prepensioen/levensloop) toolkit ontwikkeld. Op een eenvoudige manier is hier alle informatie die nodig is voor de uitvoering van de levensloopregeling en het informeren van werknemers door de werkgever toegankelijk gemaakt.

Het NN-levensloopplan biedt met een zeer concurrerende rente en uitgebreide en overzichtelijke informatie voor werkgevers en werknemers een onderscheidend aanbod. Dit sluit aan bij het streven van Nationale-Nederlanden naar kwalitatief goede producten en diensten die aansluiten bij de wensen en eisen van werknemers en werkgevers.