Eye wish

PERSBERICHT
Geschikt voor onmiddellijke plaatsing - 6 oktober 2005

Björn Borg lanceert brillenmode 'Swedish Sport'

Naast sportieve kleding, tassen en comfortabele onderkleding, heeft Björn Borg een brillenlijn ontwikkeld die dit winterseizoen op de Nederlandse markt wordt gelanceerd. De Caribische Eilanden en de Zweedse sporters uit de 80er jaren dienden ter inspiratie voor de kleurrijke sportieve brillenlijn.

Alle Björn Borg producten voldoen aan de criteria dat ze een goede fit hebben en lekker draagbaar zijn. Dit geldt ook voor de Björn Borg brillenlijn met het thema 'Swedish Sport'. Alle monturen hebben een perfecte pasvorm en zijn uit het beste materiaal vervaardigd. Flexibele veren en lichte materialen maken de monturen geschikt voor elke vorm van gewichtsloosheid.

Om de juiste look te verkrijgen zijn de basismaterialen Titaan, Monel en Acetaat gebruikt en daaroverheen zit kleurrijke top finishing. Het kleurenpalet bestaat hoofdzakelijk uit opvallende Caribische kleuren, als groen,geel, turkoois, rood en oranje, die in combinatie met de minder felle kleuren zwart, wit, zilver, en bruin zijn gebruikt.

Verkooppunten
De Björn Borg brillencollectie bestaat uit 15 monturen. De verkoopprijzen liggen tussen de 169 euro en 195 euro. Vanaf 1 november 2005 is de 'Swedish Sport' brillencollectie van Björn Borg exclusief verkrijgbaar in de 90 speciaalzaken van Eye Wish Opticiens. Ter introductie ontvangen klanten bij aankoop van een Björn Borg montuur, een Björn Borg postbag cadeau. Op=op.
Zie www.eyewish.nl voor het dichtstbijzijnde filiaal.