2e persbericht van donderdag 6 oktober 2005

Eindhoven 06-10-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole

Donderdagmorgen heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op Fellenoord. Er zijn 29 bekeuringen opgemaakt. In vijftien gevallen betrof dat bestuurders van bromfietsen die hun brommer hadden opgevoerd. Verder werd er bekeurd voor het niet dragen van de bromfietshelm, negeren van een geslotenverklaring, geen bromfietscertificaat, en bromfietsen met ondeugdelijke remmen.

Eindhoven: Man beroofd

Dinsdagavond rond 21.00 uur is op de Bisschop Bekkerslaan een 26-jarige man uit Eindhoven beroofd van zijn gsm en zijn sleutels. Het slachtoffer liep in de richting van de Splinter toen hij met kracht van achteren tegen de grond werd geduwd. Meteen kreeg hij klappen tegen zijn hoofd en werden zijn gsm en zijn sleutels uit zijn broekzak gehaald.

Veldhoven: Verkeersongeval

Donderdag om 14.00 uur is een 58-jarige Eindhovenaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Sterrenlaan en de Heerbaan. De man was met de snorfiets en hij kreeg geen voorrang van een 85-jarige automobiliste uit Best die van de Heerbaan de Sterrenlaan in reed. Het slachtoffer is met schouder- en hoofdletsel naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Geldrop: Diefstal auto

In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Ter Borghstraat een groene Mercedes E300 Turbo met het kenteken TX-NT-68 gestolen.