Keyware


Bandencentralegroep QTeam VP-Lambrecht-VDK kiest voor Keyware

For immediate release

BANDENCENTRALEGROEP QTEAM VP-LAMBRECHT-VDK KIEST VOOR KEYWARE BETAALTERMINALS

Forse besparingen aan de basis

Brussel, België 6 oktober 2005 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten en bandencentralegroep QTeam VP-Lambrecht-VDK kondigen aan dat een overeenkomst werd gesloten voor het vervangen van alle betaalterminals binnen de groep door betaaltoestellen van Keyware. Initieel gaat het over 69 toestellen.

De voornaamste reden voor de omschakeling naar de Keyware toestellen zijn de aanzienlijke kostenbesparingen.

De betaalterminals van Keyware blijven tot 40% goedkoper dan de vergelijkbare concurrerende toestellen en/of diensten. Het volledige gamma van betaalterminals is zowel beschikbaar in verkoop van de terminal als in een unieke all-in huurformule (inclusief huur terminal, krediet- en debiet toepassingen, omnium onderhoud van de terminal, interventies door ervaren technici, intresten en afschrijvingen).

Stéphane Vandervelde, CEO : Na onze succesvolle introductie in de kleinhandel, waar reeds meer dan 5.000 terminals geïnstalleerd werden, kiezen steeds meer retail-, restaurant en serviceketens voor de betaalterminals van Keyware. Niet alleen het feit dat Keyware bewijsbaar en fundamenteel goedkoper is ligt hiervan aan de basis, ook onze transparante contracten en service-na-verkoop wegen door in de beslissing van de klant.

Over QTeam VP-Lambrecht-VDK

QTeam VP-Lambrecht-VDK is ontstaan uit de fusie van drie onafhankelijke bandenspecialisten : VP TEAM, LAMBRECHT NUMMER EEN IN BANDEN en BANDEN VDK.

Als specialist met meer dan 35 jaar sectorervaring beschikt de groep over een uniek net van 87 servicepunten in België voor zowel autos (aanbevolen door alle leasingmaatschappijen), vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy