CDA Rotterdam


-Persuitnodiging-

CDA miniconferentie Nuances in de politiek

Op donderdag 6 oktober van 17.00 20.00 uur organiseert de CDA-fractie Rotterdam een miniconferentie over Nuances in de politiek .

Het CDA (h)erkent de noden en zorgen van burgers in tijden van verandering, maar zoekt het antwoord hierop niet in een sterkere overheid, maar in een eigentijdse politiek die ruimte schept voor de burger en zijn organisaties. Het CDA wil binnen de begrenzingen van de rechtsstaat ruimte houden en maken voor culturele en religieuze pluriformiteit.

Tijd voor nuances in de politiek: van eenzijdige aandacht voor problemen en probleemgroepen naar veelzijdige aandacht voor de ontwikkeling van de samenleving en ontplooiing van mensen.

De conferentie biedt de gelegenheid hierover in gesprek te zijn. Sprekers zijn:


· Ab Klink (directeur van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA en lid van de Eerste Kamer)


· Willem Breedveld (journalist Trouw)


· Leonard Geluk (wethouder Rotterdam en lijsttrekker CDA Rotterdam)


· Harm van den Born (fractievoorzitter CDA Rotterdam).

De conferentie zal plaatsvinden in wijktheater t Kapelletje, Van der Sluijsstraat 176 te Rotterdam. Bij aanvang van de conferentie zal een maaltijd worden geserveerd, om ongeveer 17.45 uur start het inhoudelijke programma. Wij willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. In verband met de catering willen wij graag weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. U kunt uw aanmelding doorgeven aan het fractiesecretariaat via 010-4172134 of cda@stadhuis.rotterdam.nl ..


----------------------------------------

noot voor de redactie/