Gemeente Waterland


Donderdag 6 oktober zullen raadsleden het raadsvoorstel Beoordeling Inspraak en reacties op artikel 10 van de gedeeltelijke herziening bestemmingsplan Ilpendam bespreken. De raadsleden komen vanaf 20.00 uur bijeen in het dorpshuis van Ilpendam. Iedereen is van harte welkom bij deze bespreking.

In 2004 is de gemeente gestart met een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Ilpendam. Het voorontwerp gedeeltelijke herziening Ilpendam heeft vanaf 10 juni 2005 ter inzage gelegen voor vier weken. In deze periode zijn er in totaal 20 inspraakreacties ingediend, waarvan 1 namens 32 omwonenden. Van de 27 instanties die er bij zijn betrokken, hebben er 15 gereageerd. De meeste reacties hebben betrekking op de twee voornaamste herzieningen, namelijk de woningbouwlocatie Ilpendam Noord en de wijzigingsbevoegdheid van de locatie Ilpenhof. In de Nota van Wijzigingen worden de reacties kort weergegeven, met daarbij een reactie van het College van B&W waarbij ze aangeeft of de ingekomen reactie reden is om het plan te wijzigen.

De raadsleden bespreken deze reacties en de adviezen van het college. Er worden deze avond nog geen besluiten genomen; dit zal in één van de volgende raadsvergaderingen gebeuren (in het besluitvormende deel). Het raadsvoorstel en de Nota van Wijzigingen kunt u via deze pagina downloaden,
maar ligt ook ter inzage in het gemeentehuis en de dorpshuizen/bibliotheken.

Betrokkenen die willen inspreken dienen zich 24 uur vantevoren aan te melden bij de griffier, via telefoonnummer 0299-658 624.