Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 4 oktober 2005

MSN Magazine ook verkrijgbaar op PSP*

Het gloednieuwe MSN Magazine, vanaf overmorgen op papier verkrijgbaar bij meer dan 5000 verkooppunten in heel Nederland, introduceert op de dag van haar release een primeur op magazine-gebied. Een mini-versie van het magazine zal online gratis beschikbaar zijn voor alle PSP-gebruikers.

Het blad doet daarmee een digitale geste aan haar directe doelgroep: Web Wise en Street Smart jongeren tussen de 14 en 18 jaar die technologie gebruiken om hun leven makkelijker te maken.

Bewijs
De PSP is op dit moment dé hit onder gamers, waarvan de MSN doelgroep er een hoop bevat. De release op deze handheld gameconsole, die dus ook online kan, bewijst de reikwijdte van het concept van MSN Magazine. Het maakt de content nu nóg makkelijker bereikbaar met behulp van de nieuwste technologie.

Live
De PSP versie van MSN Magazine is op 6 oktober vanaf 09.00 uur te downloaden vanaf de website www.msnmagazine.nl, die op datzelfde moment live zal gaan. De redactie kondigt aan in de toekomst nog veel meer manieren te zullen benutten om deze digitale doelgroep te bereiken. Redacteuren in spé die daar ideeën over hebben kunnen zich richten tot redactie@msnmagazine.nl.

(*PSP = 'slang' voor Playstation Portable)

Einde persbericht

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal neemt u contact op met:

JuniorSeniorPressDpt
DennisMons
Tel: 020 53 53 453 (algemeen nummer)
E-mail: dennis.mons@jr-sr.com


---- --