Eerste on-line wijnspecialist voor Nieuwe Wereld Wijn

Redcork

Persbericht 6 oktober 2005

Eerste on-line wijnspecialist voor Nieuwe Wereld Wijn

Amsterdam - Redcork, een jonge en dynamische on-line wijnhandel, lanceert vandaag Redcork.nl, de eerste Nederlandse wijn-webwinkel die zich uitsluitend toelegt op wijnen uit de Nieuwe Wereld. Redcork heeft tot doel (relatief) onbekende kwaliteitswijnen uit de nieuwe wijnlanden toegankelijk te maken voor wijnliefhebbers.

Tweetalig
Redcork.nl wordt in het Nederlands en het Engels aangeboden. Hiermee wil Redcork naast de locale markt ook de omvangrijke ex-pat gemeenschap in de Randstad aanspreken.

Experts
Redcork recenseert iedere wijn zelf, maar geeft ook recensies van bekende experts als Jancis Robinson, John Platter en Robert Parker. Zo krijgen bezoekers verschillende inzichten en opinies om tot een zorgvuldige wijnkeuze te komen.

Wijnclubs
Redcork is gevestigd in Amsterdam en levert in heel Nederland. Verkoop geschiedt per samengestelde doos van zes flessen. Daarnaast is het mogelijk om lid te worden van diverse wijnclubs, die zich toeleggen op specifieke voorkeuren. Leden van wijnclubs ontvangen elke maand een selectie van zes bijzondere flessen. Ook ontvangen ze 5% korting op alle wijnen op de site. Redcork biedt verder wijnselecties die passen bij het jaargetij of bij de komende feestdagen.

Betalingen
Klanten van Redcork kunnen betalen met creditcard en met IDEAL, het nieuwe betaalsysteem voor het internet. Hiervoor werkt Redcork samen met het betalingsplatform Ogone.

Meer informatie vindt u op: www.redcork.nl


--- Einde persbericht ---

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Redcork
Mike Croall, directeur
KNSM-Laan 415
1019 LG Amsterdam

020-419-2780

06-28774743
mike@redcork.nl