Ingezonden persbericht


VASTGOED MIXFONDS: MEDEDELINGEN

Vastgoed Mixfonds: Participaties in Slaghamer CV definitief verkocht

De beheerder van het Vastgoed Mixfonds maakt bekend dat zij, zoals reeds aangegeven in het halfjaarbericht over 2005, per 3 oktober 2005 alle 22 participaties in Slaghamer CV definitief heeft verkocht en geleverd tegen een prijs van ¤ 1.012 mio .

Daarnaast heeft op 4 oktober jl. het mondelinge pleidooi plaatsgevonden in de Bindend Advies Procedure. Tijdens de pleidooien werd duidelijk dat de Bindend Adviseurs, alvorens tot een uitspraak te komen, eerst nader geïnformeerd wensen te worden over de uitkomsten van het Beperkt Forensisch Onderzoek. Ten aanzien van dit onderzoek merkt de beheerder op dat de kostenraming ,die onlangs gecommuniceerd is met de participanten, thans aanzienlijk in opwaartse zin bijgesteld zal moeten worden. De beheerder betreurt dit ten zeerste, te meer daar de kostenstijging veroorzaakt wordt door omstandigheden die buiten invloed van de beheerder liggen. Zodra de beheerder inzicht heeft in de vertraging die het bovenstaande zal hebben op zowel de Bindend Advies Procedure alsmede publicatie van de jaarcijfers 2004 alsook de algehele liquidatie van het Vastgoed Mixfonds zal de beheerder hieromtrent ten spoedigste de participanten berichten.

Ten laatste. Van de zijde van een aantal participanten is de wens geuit om opnieuw op korte termijn uitwisseling van gegevens te bewerkstelligen en toelichting te krijgen omtrent de recente ontwikkelingen van het fonds. De beheerder zal met deze groep participanten in contact treden ten einde op relatief korte termijn (medio/eind november dan wel begin december) een vergadering te organiseren.

WVN Management BV
drs. M.J. Gieling MRE
mr. F.Y.M. van Zinnicq Bergmann