Ingezonden persbericht

Negeso realiseert nieuwe website voor IHC Handling Systems v.o.f

NIEUWEGEIN, 20051006 -- IHC Handling Systems v.o.f. onderdeel van IHC Holland Merwede B.V. is onlangs live gegaan met een nieuwe website, gebaseerd op het Web / Content Management Systeem (W / CMS) van Negeso B.V


De nieuwe website van IHC Handling Systems v.o.f. is ontwikkeld op basis van het W / CMS van Negeso, waarmee het bedrijf het beheer van de website in eigen hand kan houden. Naast de onderhoudbaarheid is de vernieuwde website voorzien van een duidelijke navigatie, een opgefrist design in lijn met de huistijl en een verbetering van de vindbaarheid.

Door de implementatie van het W / CMS is het externe onderhoud van de website weggevallen en is IHC Handling Systems v.o.f. in staat om zelf te allen tijde haar website te onderhouden. Hiermee is een belangrijke stap gezet om de actualiteit van de website te verhogen. Door de verbetering van de onderhoudbaarheid en dus ook de actualiteit zal de website meer als communicatiemiddel binnen de organisatie worden ingezet.

Naast een uitgebreid organisatieprofiel, vergezeld van actueel nieuws en vacatures biedt de website tevens een uitgebreid overzicht van het productassortiment, duidelijk gerangschikt per categorie. Bovendien staat er op de website een overzicht van reeds uitgevoerde projecten en de daarbij gebruikte materialen. Hierdoor is de site een belangrijk informatieplatform geworden voor klanten, prospects en relaties van IHC Handling Systems v.o.f.

Krista Jorna, secretaresse: "Onze oude website had niet meer de gewenste professionele uitstraling. De nieuwe, door Negeso ontwikkelde website, is aangepast aan onze huisstijl. Op onze website staat duidelijke informatie over onze producten. Het belangrijkste voor ons was dat we zelf snel de inhoud van de website kunnen aanpassen. We zijn erg tevreden met het resultaat."

Over IHC Handling Systems v.o.f.
IHC Handling Systems v.o.f. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van allerlei 'handling' equipement voor de installatie van offshore constructies in de olie en gas sector. Deze producten variëren van hydraulische paalklemmen voor het oppakken van funderingspalen tot een diameter van 102" tot hydraulisch bedienbare sluitingen voor het positioneren van een object op de zeebodem in waterdieptes tot 3000m. De leveranties van deze producten en bijbehorende services vinden plaats over de hele wereld en worden aangestuurd vanuit de compacte organisatie in het kantoor in Delfgauw.

IHC Handling Systems v.o.f. is een onderdeel van IHC Holland Merwede B.V., een cluster van bedrijven met als kernactiviteit scheepsbouw.

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De websites worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 150 medewerkers, waarvan 25 bij Negeso.




Negeso