Ingezonden persbericht


Persbericht

Maak van je iPod een disco

~ De iPod Stereo Dock van Kensington verandert a-sociaal muziek luisteren in sociaal swingen ~

Houten, 6 oktober 2005 - Kensington, fabrikant van accessoires voor computers, heeft de nieuwe iPod Stereo Dock toegevoegd aan zijn assortiment om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de groeiende iPod-generatie.

Met de Stereo Dock kunnen gebruikers de muziek van hun iPod op hun stereo afspelen. Hierdoor verandert een van oorsprong erg individualistisch apparaat in een gedeelde luisterervaring. De dock laadt de iPod tijdens het afspelen op en wordt geleverd met een infrarood afstandbediening die met hetzelfde 'clickwheel' bediend wordt als de iPod. De afstandsbediening werkt tot wel negen meter afstand van de dock.

"iPods nemen als persoonlijke jukebox steeds meer de plaats in van de oude vertrouwde CD-collectie. Veel mensen hebben muzieknummers op hun iPod staan die zij nergens anders opgeslagen hebben," aldus Robert de Vries, sales en marketing manager bij Kensington Benelux. "De iPod Stereo Dock betekent dat een dure stereo niet ineens overbodig is. Nu kunnen gebruikers de muziek van hun iPod samen met anderen beluisteren. Doordat de iPod tegelijkertijd oplaadt en afspeelt, is ook de luistertijd maximaal."

De Stereo Dock is geschikt voor alle iPods met een dock aansluiting, waaronder 15 GB, 20GB, 30GB, 40GB, 60GB, iPod mini, iPod photo en de nieuwe iPod Nano.

De iPod Stereo Dock is verkrijgbaar bij o.a. Dixons. De verkoopprijs is 89,95 euro

(245 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington Europe
Al meer dan twintig jaar ontwerpt Kensington Europe innovatieve producten naar de wensen van computergebruikers thuis, op het werk of onderweg. Kensington Computer Accessoires verenigt creativiteit met bruikbaarheid en eenvoud om gebruiksvriendelijke en handige hulpmiddelen te bieden voor mobiel werken.

Kensington biedt intussen meer dan 300 toonaangevende technologische accessoires waaronder de populaire Expert Mouse Trackball. De Pocketmouse Pro Wireless Mouse, de Notebook Power Adapters en andere toepassingen voor Windows en Mac computers. Simpele, handige producten zoals de WIFI Finder 802.11 Network Detector en FlyLight USB Computer Light zijn trendsettend geweest voor de industrie. De industriële standaard is nog steeds de MicroSaver Notebook Security Cable van Kensington. Kensington biedt daarnaast een complete lijn van notebooktassen en ergonomische bureau-accessoires, waaronder verbindingsstukken en beeldschermfilters.

Kensington's producten zijn erop gericht het leven van de mobiele werker makkelijker te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productiviteit van bedrijven gemaximaliseerd wordt en dat hardware beveiligd is als er niemand op kantoor is.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, England. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Technology Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Kijk voor meer informatie op de Kensington website: www.kensington.nl

Voor meer informatie, fotomateriaal of test-exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 Email: cathelijnev@lewispr.com Web: http://www.lewispr.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com