Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Fondsvermogen Vastgoed Fundament Fonds richting 100 miljoen

Beleggers ontvangen Euro 1,28 kwartaaldividend per aandeel

Amsterdam - 6 oktober 2005 - Het Vastgoed Fundament Fonds maakt dit jaar een enorme groei door en gaat nu richting een fondsvermogen van Euro 100 miljoen. Het eigen vermogen steeg naar Euro 59,9 miljoen. Aandeelhouders ontvangen in oktober een kwartaal dividenduitkering van Euro 1,28 per aandeel. Het totaalrendement vanaf januari tot heden bedraagt 21,5%*(inclusief dividend).

Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerde vastgoed beleggingsinstelling. Het fonds hanteert een unieke beleggingsmethode: aandelen dagelijks verhandelbaar, instappen vanaf elk gewenst bedrag, aantrekkelijk geprognosticeerd rendement. De voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. Het fonds is laagdrempelig en geschikt voor alle inkomens. Het Vastgoed Fundament Fonds bestaat voornamelijk uit directe vastgoedbeleggingen in Nederland en tevens aandelen van Europees genoteerde vastgoedfondsen.

Het fonds wordt actief beheerd door Annexum Beheer. Annexum Invest is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, met als meest recente Vastgoed MECC CV, Casino Vastgoed Amsterdam CV en De Planeet CV.