Ingezonden persbericht

Oerknal in de directiekamer

ARNHEM, 20051006 -- Ondernemen is een continu scheppingsproces. Een nieuw adviesbureau helpt de beslissers bij hun oerknallen. Gekke beeldspraak? Nee hoor, want Valk & Jelsma werkt met Sterren en R'ren.


Met het nieuwe 6R marketingmodel worden interne en externe contactmomenten geanalyseerd. Hun andere noviteit 'Astrodynamics' is een methodiek die kijkt naar de kwaliteit van specifieke momenten (oprichting bedrijf, geboorte ondernemer, moment van vraagstelling, beginmoment bespreking, etc.). In hun filosofie is iedere belangrijke beslissing een oerknal.

Het bureau brengt in beeld waarop de ondernemers-intuïtie gebaseerd is en combineert dat met een portie gezond verstand. Zij geven een second opinion over vraagstukken rondom marktstrategie, investeren, marketing, personeel en bedrijfsovernames.

Boeiend is dat zij hun rapportage completeren met een tijd-gerelateerde roadmap. Die geeft exact aan wanneer trends in zowel markt, organisatie, als de ondernemer zélf, beginnen en eindigen.

Zin in uw eigen oerknal? Dan kunt u de proef op de som nemen door gratis uw Persoonlijke Ondernemersprofiel via de Valk & Jelsma website op te vragen.
www.valkjelsma.nl




Valk & Jelsma