Politie Twente

Persberichten Politie Twente 6 oktober 2005

Twee gewonden

Bij kop-staart aanrijding raken twee inzittenden gewond

Enschede

Donderdagmorgen 6 oktober vond rond 09.00 uur een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's op de Oldenzaalsestraat in Enschede. Een 31-jarige automobilist uit Enschede zag dat de auto voor hem remde en kon zijn voertuig niet meer op tijd tot stilstand brengen. Hierdoor botste hij achter op de voor hem rijdende auto. Laatstgenoemde auto werd bestuurd door een 19-jarige vrouw uit Nordhorn. Bij haar in de auto zat een 23-jarige vrouw uit Nordhorn. Beide dames hadden nekklachten en werden voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

(05-126623)

Ernstig letsel na ongeval

Fietser raakt zwaargewond na aanrijding met personenauto

Ambt Delden

Donderdagmorgen 6 oktober vond omstreeks 06.50 uur een ernstig ongeval plaats op de Kieftenweg in Ambt Delden. Een 48-jarige automobilist uit Ambt Delden reed in de richting van Bentelo en zag plotseling dat uit tegenovergestelde richting een fietser naderde. Op het moment van de aanrijding was het donker en ter plaatse ook mistig, waardoor het zicht ernstig belemmerd werd. Er ontstond een aanrijding, waarbij de fietser, een 67-jarige man uit Bentelo, zwaargewond raakte. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (05-126607)

Auto gestolen

Gestolen auto is een grijze Volkswagen Golf

Holten

Een 24-jarige vrouw uit Holten deed aangifte van diefstal van een grijze Volkswagen Golf TDI met kenteken TL-ZF-95. De auto werd in de avond/nacht van woensdag 5 op donderdag 6 oktober aan de Larenseweg in Holten gestolen.

(05-126678)

Ageeth Doldersum: 053-4555588


---- --