Ingezonden persbericht

Actis ziet in Newlans sterke reseller voor uitbreiding indirect kanaal

SCHIPHOL-RIJK, 20051006 -- Actis, distributeur van voice- en dataoplossingen en Newlans zijn recent een partnerovereenkomst aangegaan voor een gezamelijke benadering van het MKB segment, met de NeXspan telefonieoplossingen en Audiocodes IP Gateway producten.


Actis, One Stop Shop distributeur van tele- en datacommunicatie, is sterk aan het uitbreiden in het productportfolio. Zij doen dit middels oplossing op het gebied van voice, data, wireless, applicationsoftware en IP Centrex diensten, welke uitsluitend worden gedistribueerd via het indirecte kanaal. Om dit te bereiken worden er partnerships aangegaan met nieuwe resellers die naast telecommunicatie hun oorspong vinden in de data- of software hoek.

"Newlans is een gedreven organisatie met een sterke groeipotentie die middelgrote en kleinere ondernemingen adviseert op het gebied van het verbeteren van de bereikbaarheid door middel van de inzet van toekomstgerichte telecommunicatie-oplossingen. Op deze wijze levert Newlans een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de slagkracht van ondernemingen waardoor deze haar doelstellingen eenvoudiger kan realiseren. Deze instelling van Newlans sluit perfect aan bij het profiel, van pro-actieve total solutions reseller voor het MKB, welke Actis zoekt in haar resellers." aldus Harm Overgoor, commercieel directeur van Actis.

Newlans wil het one-stop-shop concept van Actis gebruiken voor een actieve benadering van hun klanten. Vooral het feit dat de oplossingen van Actis en de projecten van Newlans zo goed op elkaar aansluiten, is wat beide partijen erg aanspreekt.




Actis