Ingezonden persbericht


Persbericht:

Amsterdam, 6 oktober 2005

Hotelsdecharme.nl , omdat genieten altijd beter kan.

De nieuwe, Nederlandstalige website, www.hotelsdecharme.nl is sinds 1 oktober officieel online. De website biedt een selectie met honderden karakteristieke, romantische, landelijke en charmante hotels door een groot deel van Europa. Hier geen aanbod van de grote hotelketens maar juist unieke hotels op even bijzondere als moeilijk te vinden locaties. Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit garandeert de beste verhouding in prijs/kwaliteit - van eenvoudig tot luxe.

Het aanbod bestaat uit typisch authentieke hotels, charmante adresjes met nét dat ietsje méér karakter, sfeer, traditie en gastvrijheid. Kortom sfeervolle en aparte hotels. Het aanbod hotels concentreert zich op Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

De website, www.hotelsdecharme.nl, biedt de klant de mogelijkheid om via tal van selectiecriteria zijn keuze te kunnen bepalen. Klanten hebben bij hotelboekingen altijd inzicht in de actuele beschikbaarheid en kunnen online het hele boekingsproces doorlopen en betalen. Daarnaast is er een callcenter voor telefonische reserveringen en/of vragen.

Het aanbod is afkomstig van Transeurope die ook de boeking afhandelt.

Reisagenten:
Ook aan de reisagenten is gedacht, deze kunnen het gehele aanbod door middel van een XML-koppeling in hun eigen website integreren. Indien gewenst kan dit zelfs onder een eigen private label.

Over Multi Channel Marketing

De website is een initiatief van media en concept bureau Multi Channel Marketing i.s.m. de Belgische touroperator Transeurope. Multi Channel Marketing treedt op als vertegenwoordiger voor Transeurope voor de Nederlandse markt.

Over Transeurope
Transeurope, is van origine een Belgische touroperator en als 100% onafhankelijke reisorganisator al bijna 50 jaar lang actief in België en daarnaast in Frankrijk en Nederland. Transeurope beschikt over een uniek en onderscheidend hotelpakket.

Noot voor de redactie,