PERSBERICHT - 2005-10-06

Nieuwe Euro Relais wintersportbestemming: Tsjechië

Euro Relais verdubbelt aantal wintersportaccommodaties

Touroperator Euro Relais, thuis in vakantiehuizen, heeft haar aanbod voor het wintersportseizoen 2005/2006 behoorlijk uitgebreid. Voor het aankomend seizoen biedt Euro Relais 500 wintersportvakantiehuizen aan in de Europese wintersportgebieden, het afgelopen seizoen waren dat er nog 200. Frankrijk neemt in aantal het voortouw, gevolgd door Oostenrijk, Tsjechië en tenslotte Italië en Zwitserland. Tsjechië is geheel nieuw binnen het wintersportaanbod van Euro Relais.

Vanaf oktober 2005 zijn er in Tsjechië, dat met name voor familievakanties in populariteit toeneemt, 40 wintersportaccommodaties te boeken via www.eurorelais.nl. Alle wintersportvakantiehuizen van Euro Relais liggen maximaal 15 km van een skigebied en zijn met name geschikt voor degenen die zich afzijdig willen houden van het massatoerisme, maar wel de wintersportfaciliteiten op korte afstand willen hebben.

Wintersportwebsite
Via haar website www.eurorelais.nl geeft Euro Relais uitgebreide informatie over wintersportmogelijkheden, niet alleen over de wintersportaccommodaties maar ook over de wintersportgebieden. Het huidige wintersportaanbod van Euro Relais bestaat uit appartementen in kleine residenties en karakteristieke chalets in Frankrijk (Zuid- en Noord-Alpen), Oostenrijk (Salzburgerland, Tirol en Steiermark), Zwitserland (Wallis), Italië (de Dolomieten/Trentino) en Tsjechië. Per huis is te zien in welk skigebied het ligt, hoeveel kilometer piste er is in verschillende categorieën en bijvoorbeeld ook wat er te doen is voor kinderen.

Ontwikkeling wintersportaanbod van Euro Relais
Omdat er onder vaste gasten veel vraag naar bestond, is Euro Relais in 2002 gestart met het aanbieden van vakantiehuizen in de Alpen. In de eerste periode heeft Euro Relais zich voornamelijk gericht op wintersportaccommodaties in Oostenrijk en Frankrijk. Inmiddels focust Euro Relais zich voor de wintersport ook op de landen Zwitserland, Italië en vanaf oktober 2005 ook op de nieuwe wintersportbestemming Tsjechië. In 2004 maakte Euro Relais ten opzichte van 2003 al een grote groei door in de Alpen. Naast de wintermaanden zijn de Alpen ook als zomerbestemming favoriet, wat zich onder andere uit in het Euro Relais vakantiethema 'Zomerchalets op niveau'.

2005 staat voor touroperator Euro Relais in het teken van haar 25 jarig bestaan. Sinds 1980 biedt Euro Relais vakantiehuizen met een bijzonder karakter aan in heel Europa. Dankzij het volledig online boekingssysteem op www.eurorelais.nl kunnen vakantiegangers 24 uur per dag, 7 dagen per week hun ideale vakantiehuis zoeken en direct boeken.

Consumenten kunnen voor meer informatie contact opnemen met Euro Relais via
tel: 040-212 01 01 of e-mail: info@eurorelais.com

Noot voor de redactie (