PERSBERICHT - 2005-10-06

Ursula Silling wordt nieuwe Commercieel Directeur

Nieuwe directeur voor Virgin Express

Virgin Express kondigt aan dat Ursula Silling vanaf 17 oktober 2005 de verantwoordelijkheden van Paul Sies (die een toppositie bij Center Parks Europe aanvaardde) zal overnemen en het commercieel departement van de Belgische lagekostenmaatschappij zal leiden.

De kersverse Commercial Director heeft meer dan 15 jaar ervaring in de luchtvaart- en toerismeindustrie. Gedurende het grootste deel van haar loopbaan bekleedde Ursula topfuncties in zowel het traditionele als het low cost-segment van de sector.

Tot voor kort was Ursula Silling Commercieel Directeur bij Hapag Lloyd Express. Daar droeg ze in ruime mate bij tot de succesvolle ontwikkeling van de jonge, Duitse low cost-carrier. Daarvoor was zij Director Account Management bij Lufthansa Systems en Commercieel Directeur van Deutsche BA. Ursula werkte eveneens voor regionale tour-operators in Londen en Noord-Duitsland en binnen de Controlling en Route Management departmenten van Lufthansa City Line.

Ursula studeerde economische wetenschappen en internationaal management als deel van het eerste grensoverschrijdende business programma tussen Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, waar ze het diploma "BA (Hons) European Business Studies" behaalde. Zij behoorde tot de top 5% van haar jaar.

www.virgin-express.com

Yves PANNEELS
Corporate Communication Manager
VIRGIN EXPRESS
Brussels Airport 116
B - 1820 Melsbroek
Belgium
Tel.: + 32 2 752 06 77
Gsm: +32 478 48 25 74
Fax: + 32 2 752 06 57
www.virgin-express.com