PERSBERICHT - 2005-10-06

Martinair zet gepimpte limousine in ter promotie van nieuwe Comfort Class

Ter introductie van de nieuwe Comfort Class heeft Martinair een limousine laten omtoveren, oftewel pimpen, tot een echte bling-mobiel voorzien van Martinair branding. Met in het interieur echte vliegtuigstoelen, en stewardessen die de nodige informatie geven over de nieuwe klasse zal de limousine de komende maanden het land doorrijden om zodoende de Comfort Class onder de aandacht te brengen.

De limousine kan overal opduiken, zo kun je hem verwachten op de VIB 2006, de vakantiebeurs maar ook zomaar ineens bij jullie in de straat!

De nieuwe Comfort Class biedt passagiers 10% meer beenruimte dan in de standaard Economy Class. Daarnaast is het entertainment aanbod van een hoger niveau. Passagiers hebben de beschikking over een Personal Entertainment Player met een gevarieerd aanbod aan films en programmas. De upgrade wordt aangeboden voor 49 p.p. enkele reis bovenop het standaard tarief.

Luchtvaartmaatschappij Martinair is een internationale opererende organisatie met verschillende luchtvaartgerelateerde dochterondernemingen. Met meer dan 3500 medewerkers en een netwerk van internationale vestigingen, van Hong Kong tot Florida, is Martinair uitgegroeid van een kleine chartermaatschappij tot een Europees en intercontinentaal opererende vracht- én passagiersvervoerder met charter- en lijndiensten.

Meer dan 90 bestemmingen worden wereldwijd aangevlogen en jaarlijks bijna twee miljoen passagiers vervoerd. Binnen Europa is dat voornamelijk naar bestemmingen in het Middellandse-Zeegebied zoals Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije. Intercontinentaal gaat het met name naar de Verenigde Staten, Canada, het Caribische gebied en het Verre Oosten.

De kracht van Martinair ligt in haar flexibiliteit, zowel in de mix van activiteiten als bestemmingen. Kostenbewustzijn, slagvaardigheid en klantgerichtheid maken het mogelijk telkens opnieuw een kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs aan te bieden.

Voor meer persinformatie en high res beeld kan men contact opnemen met:

GCI Holland
Lidewij int Veld/Pieter Valk
Tel: +31 (0)20 6768666
Email: lintveld@gci.nl / pvalk@gci.nl

Martinair, Erik van Doeselaar (Corporate Spokesman) Tel.: +31 (0) 20 60 11 799
E-mail erik.van.doeselaar@nl.martinair.com