Senternovem


Energie - Workshop 4e call

Aanvangsdatum

07-10-2005

Medio/eind september 2005 wordt de 4e en laatste oproep verwacht voor het indienen van voorstellen voor projecten op het gebied van duurzame energie systemen van het Zesde Kaderprogramma (KP6). Om u daarover te informeren, nodigen wij u graag uit voor de workshop op vrijdag 7 oktober a.s.

Het doel van deze workshop is het toelichten van de inhoud van de oproep, de specifieke onderwerpen hierbij en de procedures rondom een aanvraag. De resultaten van de voorgaande calls zullen eveneens besproken worden en bovendien zullen -gebaseerd op ervaringen van voorgaande indieningen- verschillende belangrijke aandachtspunten aan bod komen waarop u kunt letten tijdens het opzetten van een eigen projectvoorstel.

Door het karakter van deze workshop biedt dit potentiële indieners de ruime mogelijkheid om te discussiëren en vragen te stellen. Daarnaast zal na afloop van deze workshop ook gelegenheid zijn om individueel te spreken met een projectadviseur van EG-Liaison.

Overigens zal het definitieve werkprogramma van deze 4^e call binnenkort gepubliceerd worden en zal het te vinden zijn op onze website www.egl.nl/energieof
via www.cordis.lu/sustdev/energy/calls.htm

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 3 oktober a.s. aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen per post of per fax te sturen naar Natalie in t Veld.

Locatie

SenterNovem, Juliana van Stolberglaan 3, Den Haag

Toegangsprijs

EUR 25,00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Richard van der Walle. Wijzigingsdatum | 09-09-2005