Ingezonden persbericht


Voorverkoop Resfest gestart

Resfest is een bijzonder film-, muziek- en lifestylefestival met een unieke verzameling van originele korte films, documentaires en de allerbeste muziekclips. Ook vinden er regie workshops plaats. Natuurlijk ontbreken live muziek, VJ en DJ events niet. Voorverkoop voor het festival dat plaatsvindt van 7 tot en met 9 oktober in zowel Amsterdam als Rotterdam is inmiddels gestart!

Resfest filmfestival vindt plaats van 7 t/m 9 oktober in Rotterdam, Lantaren Venster en op 8 en 9 oktober in Amsterdam, De Balie. Voor beide locaties zijn dagkaarten verkrijgbaar a EUR 16,- en voorstellingskaarten a EUR 6,-. Voorstellingen zijn om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij Lantaren Venster en De Balie.

VR 07.10 Resfest 2005 - Keep it Curious Rotterdam Opening Party

Vertoning van The Dutch Mix, een verzameling van de beste korte films, muziekclips en animaties van Nederlandse regisseurs. In samenwerking met MTV, Filmbank en Kort Rotterdams.

Exclusieve sets van Optimo (Kill the DJ/Eskimo/Sub Club) en Who Made Who live! (in samenwerking met Motel Mozaïque) + VJ Urbi et Orbi

Nighttown, Rotterdam / 22.00 - 04.00 uur

EUR 10,- in voorverkoop / EUR 12,-

Kaarten verkrijgbaar bij Nighttown Café en Plato Rotterdam

www.nighttown.nl

ZA 08.10 Resfest 2005 - Keep it Curious Amsterdam Opening Party

Exclusieve sets van Optimo (Kill the DJ/Eskimo/Sun Club) en Boozoo Bajou Soundsystem met gast-VJ's en een vertoning van Videos That Rock! (videoclips van o.a. LCD Soundsystem, Soulwax, Bloc Party, Lemon Jelly, Jamiroquai)

Sugar Factory, Amsterdam / 21.00 - 04.00 uur

EUR 12,- in voorverkoop / EUR 15,-

Kaarten verkrijgbaar bij De Balie en Amsterdam Concerto

www.sugarfactory.nl

ZO 09.10 Resfest 2005 - Closing Party

Presented by D Nerve Lab en Patta met spciale gast DJ's en MC's + een vertoning van de films ust For Kicks en Ginga - The Soul of Brasilian Football.

Bitterzoet, Amsterdam

EUR 10,-

Kaarten verkrijgbaar bij Bitterzoet

www.bitterzoet.nl

RES Media Group (RMG) is een wereldwijd mediabedrijf gewijd aan de vernieuwende creatieve gemeenschap op het gebied van film, muziek, kunst, design en cultuur. Met kantoren in New York, Los Angeles, London, wordt dit 9 jaar oude bedrijf erkend als leider in het veld. RMG produceert Resfest, RES magazine (een tweemaandelijks blad voor de opkomende creatieve lifestyle), regelmatig productie van DVD's (voor verkoop en promotie met originele content) en RESLAB (een marketingservice afdeling die voorziet in geïntegreerde oplossingen voor een brede doelgroep van klanten).

Resfest NL 2005 wordt geproduceerd door D Nerve Lab in samenwerking met Rotterdam Festivals, OBR Gemeente Rotterdam, 3FM, MTV, Lantaren Venster en De Balie.

www.dnerve.com / res@dnerve.com

HET MONUMENTALE

Evelyne Levêke

Weerdsingel WZ 33a / 3513 BC UTRECHT

Postbus 553 / 3500 AN UTRECHT

F 08 - 4224 8808 / M 06 - 4500 8427

evelyne@het-monumentale.nl / www.het-monumentale.nl

Kijk ook op www.dizkuzz.nl