KNWV

Nieuwsbericht Topzeilen

5-10-2005

KLASSIEKE SCHEPENBEURS naast aktiviteiten Topzeilen vrijdag t/m zondag in Medemblik

KLASSIEKE SCHEPENBEURS WEER UITGEBREIDER
TOPZEILEN: JO trainingen, Splash Clinic en Yngling team trainingen gaan gewoon door.

Vrijdag t/m zondag, 7 t/m 9 oktober wordt op het Regatta Center Medemblik de Klassieke Schepenbeurs gehouden.

Mede door een goede samenwerking van de drie onderdelen van het Regatta Center: de Jachthaven, het Internationaal Zeilwedstrijdcentrum en het Restaurant Berrisz vindt organisator Thedo Fruithof de lokatie aan de Vooroever ideaal voor het organiseren van de Klassieke
Schepenbeurs. De ruime mogelijkheid voor parkeren is tevens belangrijk voor Thedo om al zijn gasten te kunnen ontvangen.

Organisator Thedo Fruithof is verheugd, dat de wedstrijdsteiger van het Internationaal Zeilwedstrijdcentrum verplaatst wordt, zodat er een "brug" wordt gevormd van het Zeilwedstrijdcentrum naar de haven. De bezoekers kunnen daardoor een rondje lopen langs de tentoongestelde schepen.

Wederom is de tent opgebouwd op het terrein van het Regatta Center, waar weer veel te zien is op het gebied van beheer, bouw en onderhoud van traditionele schepen.
In de grote conferentiezaal van het Internationaal
Zeilwedstrijdcentrum zal er een film voorstelling plaats vinden. Thedo Fruithof uit Andijk is trots dat hij 163 standhouders heeft voor de KLASSIEKE SCHEPENBEURS!

De toegang van de beurs is gesitueerd aan de Noordkant van het Regatta Center, bij de ingang van het Internationaal Zeilwedstrijdcentrum. De Reco container die normaal gesproken als mobiel wedstrijdbureau dienst doet, wordt nu gebruikt als kassa.

Tegelijkertijd met de beurs gaan de trainingen vanuit het
Internationaal Zeilwedstrijdcentrum gewoon door. De Jong Oranje trainingen van de 49-ers en de laser en laser Radial zullen door Jacco Koops worden ondersteund, terwijl er ook een clinic voor de Splash zeilers door Rob Sepers wordt georganiseerd.
Vrijdag zullen de Yngling kernploegleden varen onder leiding van Jaap Zielhuis en Marjon Kooistra.
Hockeycoach Marc Lammers is die vrijdag te gast op het Internationaal Zeilwedstrijdcentrum om kennis over te dragen over allerlei rond teamsport.