Politie Zuid-Holland-Zuid

7/10 Hoeksche Waard

07-10-2005 - Persberichten district III

INLOOPSPREEKUUR GEBIEDSAGENT
OUD-BEIJERLAND - Bewoners van de Zeeheldenwijk en de Zuidwijk kunnen donderdag 13 oktober het inloopspreekuur van de politie Zuid-Holland-Zuid bezoeken. Tijdens het spreekuur kan er melding worden gedaan van bijvoorbeeld overlast of vernielingen. Ook kunnen bewoners aangifte doen. De gebiedsagenten geven daarnaast preventieadvies met betrekking tot woning- of auto-inbraak. Het inloopspreekuur vindt iedere week op donderdag van 14:00 tot 14:30 uur plaats in het Paradijs, Beijersehof 32 te Oud-Beijerland.

Voor vragen of meldingen die niet kunnen wachten tot het inloopspreekuur of indien bewoners van de Zeeheldenwijk of Zuidwijk niet in de gelegenheid zijn om naar het inloopspreekuur te komen, is de politie bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

SOFTDRUGS
HEINENOORD De politie heeft op donderdagmorgen 6 oktober een 15-jarige jongen uit Puttershoek aangehouden bij het busstation Reedijk in Heinenoord. De politie had een vermoeden dat de jongen in softdrugs handelde dan wel in zijn bezit had. Het bleek dat de jongen diverse spullen in zijn bezit had voor het maken van joints zoals gripzakjes, kokertjes, lange vloei en tips. Dit alles is in beslag genomen. De jongen heeft afstand gedaan van de spullen. Hij is na verhoor opgehaald door zijn moeder. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.