Ingezonden persbericht


Persbericht

Zwolle, 18 februari 2005

Jaarlijkse charitatieve wedstrijd Christal van start

Gratis belactie voor goed doel

ZWOLLE - Christal Teleservice zal op vrijdag 7 oktober 2005 opnieuw een gratis belactie houden voor een charitatief doel. Evenals vorig jaar kunnen klanten van het Zwolse callcenter hiervoor projectvoorstellen indienen. De vorige wedstrijd is gewonnen door de VBOK. De gratis belactie van 10 september 2004 leverde in één dag 36.000 euro op voor het opvanghuis in Gouda voor jonge, alleenstaande moeders. Door het uitblijven van gemeentelijke subsidie kampt het VBOK-huis met financiële problemen.

"De belactie was een heel groot succes", zegt VBOK-woordvoerder Georgette Ledegang. "Omdat de telecedenten enthousiast waren en het een heel concreet project betrof, gaven de mensen gul. Christal heeft ons vorig jaar enorm geholpen; ik kan alle non-profitorganisaties van harte aanbevelen een projectvoorstel in te dienen. Helaas heeft de gemeente Gouda tot nog toe elk jaar de gevraagde bijdrage voor ons opvanghuis afgewezen, dus moeten we zelf ook alert blijven. Maar deze actie heeft ons flink op weg geholpen."

Een jury beoordeelt de ingediende projectvoorstellen met name op originaliteit. Met de wedstrijd 'WARM 2005' (WARM staat voor 'Wie Anders Realiseert Meer') wil Christal haar jarenlange expertise inzetten voor charitatieve doelen.

Christal Teleservice is sinds 2000 een zelfstandig klantencontactcenter dat vooral actief is voor goede doelen in binnen- en buitenland. Op dit moment beschikt het callcenter over 42 geautomatiseerde belplekken met 125 telecedenten. Info: www.christal.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht