Ingezonden persbericht


RESFEST 2005 NL

7-9 oktober - Amsterdam en Rotterdam

RESFEST is een uniek film, nieuwe media, muziek en lifestyle festival dat in meer dan 35 plaatsen in 20 landen plaatsvindt en dit jaar voor het eerst in Nederland is! De missie van RESFEST is: to Inspire, Entertain and Educate. Het festival presenteert een unieke mix van originele korte films, documentaires, muziekvideo s, Apple workshop, feesten, livemuziek, VJ en DJ events.

In samenwerking met Grolsch hebben D Nerve Lab en het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam (CBK) het genoegen u uit te nodigen voor de officiële Opening Party van RESFEST 2005 NL op vrijdag 7 oktober, 20.00-22.00 in het CBK Rotterdam.

Na de officiële opening gaat het feest verder in Nighttown. Daar wordt om 22.00 uur in samenwerking met MTV, Kort Rotterdams en Filmbank met The Dutch Mix afgetrapt. De beste korte films, videos, design en motion graphics van Nederlandse toptalenten. Hierna volgen exclusieve DJ-sets van Who Made Who en OPTIMO (Kill the DJ/Sub Club) plus VJ Maaike (Urbi et Orbi) en special guests.

Centrum Beeldende Kunst
Nieuwe Binnenweg 75
3014 GE Rotterdam
Telefoon 010-4360288

Zou u zo vriendelijk willen zijn dit deel van de uitnodiging voor 27 september te retourneren? Dit kan per post naar De Balie, Media afdeling, Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam of per email naar tickets@dnerve.com. Kopieert u alstublieft onderstaande tekst en zet in het subject van de mail: antwoord uitnodiging. Uw ticket zal dan op 7 oktober om 19.30 klaar liggen bij de ingang van het CBK.

Geeft u alstublieft de volgende dingen aan.

( ) Ja, ik ben bij de Opening Party
( ) Ik kom alleen
( ) Ik kom met

( ) Nee, ik kan helaas niet op de Opening Party zijn

Naam:
Bedrijf:
E-mail:

We hopen dat u ons kunt vergezellen op de opening van RESFEST 2005 NL op vrijdag 7 oktober.

Met vriendelijke groet,

Jonathan Rudnick, Aneta Lesnikovska,
en het D Nerve Lab Team in samenwerking met Grolsch en het Centrum Beeldende Kunst