FloraHolland


FloraHolland organiseert zomerbloemenbijeenkomst

FLORAHOLLAND (28 september 2005) - FloraHolland organiseert op vrijdag 7 oktober aanstaande een bijeenkomst voor aanvoerders, kopers en veredelaars van zomerbloemen, met het thema denk eens gek, doe iets anders. Centraal staat het anders denken en anders werken binnen de keten. FloraHolland gaat het alvast 'anders doen'. De bijeenkomst wordt namelijk gehouden op de ruim 13 ha grote rozenkwekerij van Joop van den Nouweland te Waddinxveen. Na een rondleiding door het bedrijf zal hij zijn visie geven op ondernemen in de sierteelt.

Vervolgens nemen de deelnemers door middel van gesprekken tussen een veredelaar, kweker, koper en bloemist / arrangeur een kijkje in de tuin van een ander. Aan deze gesprekken nemen deel J. Ravensbergen, productmanager Europa bij PanAmerican, veredelaar van een breed pakket zomerbloemen, E. Overtoom, kweker van bulkzomerbloemen en exclusief in kwaliteit en prijsvorming, G. Woelderink, marketingmanager bij handelsbedrijf Metz, leverancier van bloemenspeciaalzaken in Europa en T. Verzijl, bloemist-winkelier en eigenaar van de zaak t Toefje en internationaal arrangeur. J.P. Teelen, algemeen directeur FloraHolland, zal het officiële gedeelte afsluiten. Daarna volgt het informele gedeelte inclusief een buffet.

Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

In verband met de organiatie kunnen belangstellenden zich uiterlijk op maandag 3 oktober aanmelden bij het secretariaat van Product- en Relatiemanagement, telefoon 0174 63 3667. U ontvangt daarna meer informatie over de locatie en een routebeschrijving.


---