Politie Zeeland


---


W-6542-2005 Resultaten aangekondigde alcoholcontrole
Op Walcheren werd tussen donderdagavond 19.30 uur en vrijdagmorgen 05.00 uur de aangekondigde alcoholcontrole gehouden. Van de 222 afgenomen blaastesten bleken 3 bestuurders in overtreding te zijn.
De alcoholcontroles werden gehouden op de Spuistraat in Vlissingen en op Klein Vlaanderen, Rotterdamsekaai en de Kanaalweg in Middelburg.
Verder werd er vannacht ook nog gecontroleerd op snelheid. Op de Nieuwe Vlissingseweg (van Middelburg naar Vlissingen) passeerden 640 voertuigen waarvan 49 harder reden dan de toegestane 80 km. Op de Nieuwlandseweg in Middelburg werd in beide richtingen gecontroleerd op snelheid. Hier passeerden 53 voertuigen waarvan 13 de toegestane 80 km overschreden.

W-6543-2005 Auto glijdt in de sloot
Een 22-jarige Middelburger is vrijdag rond 00.30 uur met zijn auto in een sloot terechtgekomen.
Op de Perduinsweg in Koudekerke raakte hij in de berm en kon hier vervolgens niet meer uit rijden waarna zijn auto met de achterzijde weggleed de sloot in. De auto liep geen schade op maar moest door een takelbedrijf uit de sloot worden getrokken. De bestuurder bleef ongedeerd.


O-6544-2005 Auto flink beschadigd na keren
Vrijdag rond 01.00 uur heeft een 26-jarige inwoner van de gemeente Noord-Beveland zijn auto flink beschadigd nadat hij wilde keren en vervolgens tegen een bord tot stilstand kwam.
Tijdens het keren op de Kattendijkseweg in Goes glipte het stuur uit zijn handen waarna zijn auto tot stilstand kwam tegen een anwb-bord. De auto raakte hierdoor flink beschadigd en moest worden weggetakeld. De 26-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.

Z-6545-2005 Automobilist ziet rotonde te laat door mist
Op de N252 in Sluiskil is vrijdagmorgen rond 05.00 uur een 23-jarige inwoner uit Breda met zijn bedrijfsbus tegen een verkeersbord gereden op de rotonde nabij de brug.
Door de mist zag hij de rotonde te laat en reed vervolgens rechtdoor de rotonde op en kwam tot stilstand tegen een verkeersbord. Het linkervoorwiel van de bus raakte hierbij ontzet. De bestuurder bleef ongedeerd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland