Océ




Océ PRISMAsatellite for Office V2: efficiënt en beheersbaar kleur in kantoor


Aan de PRISMAsatellite software suite is een nieuwe loot, Océ PRISMAsatellite for Office V2, toegevoegd. De nieuwe versie 2 van Océ PRISMAsatellite met unieke mogelijkheden om de kosten van kleur te beheren en te beheersen, is een reactie op de groeiende vraag om kleur vanaf elk bureau mogelijk te maken.

Printen in kleur voor kantoor stelt nieuwe eisen Kleur in kantoor is de grootste trend van nu. Printen in kleur wordt meer en meer als essentieel gezien voor zakelijke omgevingen. Kleurenprinters zijn er in vele soorten en maten, van kleine bureauprinters voor een enkele gebruiker tot multifunctionals met kleurmogelijkheden voor complete afdelingen en zware professionele apparatuur voor de printroom. Kleur heeft een duidelijke zakelijke waarde. Het verhoogt de attentiewaarde, laat documenten er professioneler uitzien en versnelt zelfs de betaling van de facturen.

Toch werpt de sterke toename van kleurenapparaten enkele nieuwe vragen op. Wie moet toegang hebben tot printen in kleur en hoe dient de toegankelijkheid beheerd te worden? Hoeveel moet er in kleur geprint worden? Hoe kunnen ondernemingen in elk document consistentie in kleur verkrijgen? En, wellicht de meest essentiële vraag van allemaal: hoe kunnen de kosten het best beheerst worden?

Eenvoudig kleur printen
Met een reeks aan functionaliteiten voor organisatie breed printen maakt Océ PRISMAsatellite printen in kleur nog eenvoudiger. Gebruikers geven aan wat en hoe ze willen printen in kleur en Océ PRISMAsatellite stuurt de printopdrachten automatisch door naar het kleurenapparaat dat hiervoor het meest geschikt is. Verschillende printerdrivers zijn niet meer nodig en er hoeft geen rekening meer gehouden te worden met de mogelijkheden van specifieke printers. Daarvoor zorgt een universele printerdriver. Het kan ook gekoppeld worden aan de software van Océ PRISMA printroom, zodat kleuropdrachten, met een hoog volume en nabewerking, automatisch naar de printroom worden verstuurd.

Efficiënt kleur printen
Met Océ PRISMAsatellite kunnen ondernemingen de toegang tot kleurenprinters beperken tot bepaalde personen of groepen-zodat de middelen van de onderneming efficiënt worden gebruikt. Océ PRISMAsatellite kan met slimme verzendregels werken die waarborgen dat grote kleuropdrachten op afdelings- of printroomapparatuur worden geprint tegen lagere kosten per pagina. Dit reduceert in feite de kosten van printen in kleur.

Dit softwarepakket geeft organisaties ook een effectief instrument om het kleurprintgedrag van de kantoormedewerkers te sturen. Het houdt de volumes bij en legt vast of opdrachten in kleur of zwart-wit zijn. Ondernemingen kunnen de prijs van het gebruik van elke printer vaststellen en tevens onderscheid maken tussen kostprijs en tariefprijs. Dit maakt het makkelijker de kosten door te berekenen aan de gebruikers, afdelingen, projecten of andere variabelen naar keuze.

Waarborg huisstijl communicatie
Met grote aantallen uiteenlopende kleurenprinters bestaat het risico dat de kwaliteit van de afdrukken teveel verschilt doordat de afdrukken apparaatafhankelijk zijn. Océ PRISMAsatellite laat de kwaliteit niet aan het toeval over. Het verzekert u van algehele consistentie door gebruik te maken van speciale kleursjablonen. De sjablonen die voor elke gebruiker in de organisatie beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat het printen met soortgelijke instellingen gebeurt, of verplicht wordt van dezelfde gezamenlijke printer gebruik te maken.