Ingezonden persbericht



P20 VOOR ROBERT DOORNBOS OP VOCHTIG SUZUKA

SUZUKA, 07 oktober 2005 - Minardi F1 coureur Robert Doornbos heeft de vrije trainingen voorafgaand aan de Grand Prix van Japan vandaag op een nette 20e positie afgesloten. Omdat halverwege de tweede sessie de eerste druppels uit de donkere wolken boven de 5.807 kilometer lange Suzuka International Racing Course vielen, reed Doornbos in totaal slechts 25 ronden, waarin hij een snelste rondetijd van 1:35.150 klokte. Hiermee plaatste de 24-jarige Rotterdammer zich ruim voor zijn teamgenoot en beide Jordan racecoureurs.

ROBERT DOORNBOS: "Wat een onwijs gaaf circuit! Vorig jaar heb ik hier natuurlijk ook al gereden, maar op een droge baan zijn bochten als 130R, Spoon en de 'Esses' echt fantastisch. Vanmorgen had ik eerst nog teveel last van overstuur en kon ik niet hard pushen. Tijdens de lunch heeft het team een goede job gedaan met de set-up. Vanmiddag voelde de auto een stuk beter aan en kon ik ook wat meer aanvallen. Net toen we de nieuwe compound Bridgestone banden hadden gemonteerd, begon het echter te regenen. De Bridgestones voelen echter heel goed aan, dus ik kijk uit naar morgen!"

NIEUWS en FOTO worden aangeboden door INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Robert Doornbos' officiële website www.robertdoornbos.com of kunt u contact opnemen met Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564 / jeroen@insightf1.com).