Ingezonden persbericht


Persbericht

gebruiksvriendelijke, modieuze HEADSET

NIEUW IN PLANTRONICS' BLUETOOTH® PRODUCTSERIE

Plantronics introduceert de Explorer 320, een Bluetooth headset voor een betaalbare prijs

Hoofddorp - 7 oktober 2005 - Plantronics introduceert vandaag de nieuwste Bluetooth headset, de Explorer 320 - vrijheid, flexibiliteit en comfort voor een betaalbare prijs. Het stijlvolle design paart gebruiksvriendelijke functies aan alle voordelen van een Bluetooth headset. Met 10 uur spreektijd, 240 uur standby-tijd en een intuïtieve joystick om gesprekken mee aan te nemen en af te sluiten is de headset makkelijk in het gebruik.

De compacte headset is vooral bedoeld voor privé-gebruik, en minder voor business. De spreektijd is langer dan die van de meeste mobiele telefoons en de oplaadfrequentie is korter, waardoor de gebruiker flexibeler is bij zijn drukke sociale contacten.

Philip Vanhoutte, Managing Director EMEA, zegt: "De introductie van de Explorer 320 in onze serie Bluetooth producten is perfect voor mensen die een betaalbare, mooie en makkelijke headset zoeken."

De Explorer 320 werkt intuïtief met een makkelijke eenknops controle. De headset weegt slechts 17 gram, heeft een compact, langwerpig design, een indicator voor gemiste gesprekken en de batterijstand, een prettige oorlus bruikbaar aan beide oren, een lithium batterij, Bluetooth V1.2, en een garantietermijn van twee jaar. De Explorer 320 is aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van de concurrentie en is een voortreffelijk instapproduct in de serie Plantronics headsets.

Prijs en beschikbaarheid

De Plantronics Explorer headset is nu uit voorraad leverbaar en te koop in online winkels en kost ¤49,99. De headset is compatibel met Bluetooth® V1 & V1.2 en ondersteunt het hands-free en headsetprofiel van alle belangrijke mobiele apparatuur waaronder die van Nokia®, Siemens®, Samsung® and Sony Ericsson®

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Margriet Luttikhuizen

T: +31 (0)20 421 0565

E: Margriet@l-dj.nl