Ingezonden persbericht


Persbericht

Salience B.V. vernieuwt management team

Informatie-integratie steeds belangrijker voor bedrijfskritische toepassingen

Nieuwegein, 7 oktober 2005 -- Klanten van Salience B.V., specialist op het gebied van XML-toepassingen, informatie-integratie en ontologieën, rekenen de door Salience ontwikkelde toepassingen steeds nadrukkelijker tot de bedrijfskritische applicaties. Dit was voor Salience één van de redenen om het management team en de aandachtsgebieden te heroverwegen en toekomstgericht aan te passen. Het vernieuwde management team bestaat uit Jon Hamerlinck, Edwin de Kuiper en Arthur Meesters.

Als Algemeen Directeur geeft Jon Hamerlinck leiding aan Salience. Edwin de Kuiper maakt als Key Account Manager deel uit van het management team en Arthur Meesters als After Sales Manager. "Wij willen de kwaliteit van onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil houden", stelt Jon Hamerlinck. "Met dit team kunnen we de kerncompetenties van de Salience-medewerkers ten volle benutten en onze klanten transparantie bieden." De intern gewijzigde organisatiestructuur zorgt ervoor dat Salience gerichter en nog slagvaardiger de klanten kan ondersteunen.

Bij projecten die Salience voor klanten realiseert is een optimale informatiearchitectuur met koppelingen naar verschillende systemen van essentieel belang. Daarbij staat de informatie centraal, in plaats van een applicatie. Toepassingen worden voornamelijk gerealiseerd op basis van drie aandachtsgebieden: content management systemen; ontologieën ofwel het op een uniforme wijze weergeven van een begrip; en het door Salience ontwikkelde concept Infohub waardoor een Service Oriented Architecture wordt gecreëerd.Hamerlinck: "De toepassingen die Salience ontwikkelt, worden door onze klanten steeds meer tot de kern van de organisatie gerekend. Dus bedrijfskritische applicaties. Opvallend is dat kennismanagement als onderdeel van content management deel uitmaakt van de totale informatiearchitectuur."

Salience heeft de afgelopen jaren projecten gerealiseerd voor data/tekst-integratie, content management, keteninformatisering en e-publishing. Deze worden succesvol toegepast in onder andere de marktsegmenten Farmacie, Financieel, Industrie, Overheid en Uitgeverijen.

Salience B.V. - Coltbaan 27b - 3439 NG Nieuwegein - Tel: 030 6056675 Fax: 030 6056324 - E-mail: info@salience.nl - Internet: www.salience.nl

Over Salience
Salience uit Nieuwegein is een dienstverlener op het gebied van informatie-integratie. Het bedrijf helpt organisaties meer rendement te behalen uit informatie en bestaande systemen. Hiertoe analyseert Salience informatiestromen en adviseert het organisaties over efficiënte inrichting van de informatiehuishouding. De voorgestelde (XML) oplossing kan door Salience worden geïmplementeerd. Al meer dan 12 jaar realiseert Salience succesvolle projecten voor data/tekst-integratie, content management, keteninformatisering en e-publishing. Salience is actief in de marktsegmenten Farmacie, Financieel, Industrie, Overheid en Uitgeverij en heeft onder meer de NS, Organon, Robeco, TU Delft en Shell als klant. Zie