Gemeente Bladel


Campagne `Maak van uw droom geen nachtmerrie!' gestart

Brandweer Zuidoost-Brabant vraagt aandacht voor brandveiligheid

Op 7 oktober is de promotiecampagne voor de website www.brandweer.nl/zuidoost-brabant gestart. De Regionale Brandweer stuurt posters en gratis kaarten naar alle verloskundigenpraktijken, kraamafdelingen in ziekenhuizen, afdelingen gynaecologie in ziekenhuizen, huisartsen, kinderdag-verblijven, brandweerkazernes, gemeentehuizen en bibliotheken in de regio Zuidoost-Brabant.

Doelgroep van deze campagne is aanstaande ouders en gezinnen met jonge kinderen. Deze groep mensen denkt na over veiligheid, op het moment dat ze de verantwoording hebben of krijgen over een kind. We willen ze ook laten nadenken over brandveiligheid en ze verwijzen naar de website van de brandweer in de regio:
www.brandweer.nl/zuidoost-brabant voor nuttige tips.

Website Regionale Brandweer

Halverwege april van dit jaar heeft de brandweer in de regio Zuidoost-Brabant haar website geĂŻntroduceerd. De site is bedoeld voor burgers in de regio Zuidoost-Brabant. Zij kunnen daar informatie vinden over bijvoorbeeld brandveiligheid in en om het huis, brandveiligheid op het werk, rampenbestrijding en over de brandweer zelf.

De promotiecampagne krijgt vervolg in het eerste kwartaal van 2006. Dan wordt een andere doelgroep aangesproken op hun brandveilig gedrag.


---