Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 27 september 2005

Motel Mozaïque presenteert Resfest Opening Night Party met o.a. Who Made Who

Vrijdag 7 oktober 2005 presenteert Motel Mozaïque samen met Resfest in Nighttown de Resfest 2005 Opening Night Party met optredens van Who Made Who, Optimo en Boozoo Bajou.

Club Mozaïque

Stichting Motel Mozaïque organiseert naast het Motel Mozaïque festival en Bazar Curieux ook Club Mozaïque, een serie kleinschalige en onregelmatige programma's op verschillende locaties. Ditmaal staat Club Mozaïque in het teken van de Resfest 2005 Opening Night Party, op vrijdag 7 oktober in het café en de theaterzaal van Nighttown.

Resfest
Op 7 oktober vindt in Rotterdam de Nederlandse première plaats van het internationale digitale audiovisuele filmfestival Resfest. Dit rondreizende filmfestival biedt een unieke verzameling van originele korte films, documentaires en de allerbeste muziekclips van o.a. acts die eerder op Motel Mozaïque stonden, zoals Soulwax, LCD Soundsystem en Lemon Jelly, en daarom sluiten wij ons op 7 oktober met een bijzonder muziekprogramma graag bij Resfest aan.

Muziekprogramma
Het Deense trio Who Made Who laat genres als blues, rock, techno en een vleugje elektroclash moeiteloos samengaan. Hun ouderwetse rock met puntige samples en hypnotiserende elektronische effecten kan, gezien de wild kolkende dansvloer bij hun optreden tijdens de afgelopen editie van 5DaysOff, ook wel tot het genre 'dance' worden gerekend. Voor de beste nieuwe dance tracks kan men terecht bij Optimo, van de inmiddels legendarische Optimo-avonden in Glasgow waar werkelijk waar alle stijlen gedraaid worden! En tot slot staat het Duitse dub duo Boozoo Bajou op het programma van deze Club Mozaïque.


---

Kaartverkoop

Kaartjes voor de Club Mozaïque / Resfest Opening Night Party van 7 oktober kosten E10 in de voorverkoop (alleen Nighttown Café) en E12 aan de deur.

Resfest vindt plaats van 7 t/m 9 oktober in Rotterdam, Lantaren Venster en op 8 en 9 oktober in Amsterdam, De Balie. Voor beide locaties zijn dagkaarten verkrijgbaar a EUR 16,- en voorstellingskaarten a EUR 6,-. Voorstellingen zijn om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij Lantaren Venster en De Balie.

Voor meer informatie over Club Mozaïque / Resfest Opening Night Party

www.motelmozaique.nl / 010 2250 739
www.resfest.com
www.nighttown.nl
www.whomadewho.dk
www.boozoobajou.com
www.optimo.co.uk

Publiciteit Motel Mozaïque: Derrick Smittenaar >> derrick@motelmozaique.nl / 06 191 82 689


---- --