Talpa Nederland


Laren, 5 oktober 2005

NIEUW PROGRAMMA OP TALPA: 't MANNETJE

FATIMA MOREIRA DE MELO MAAKT VAN EEN BIERBUIK EEN SIXPACK

Vrijdag 7 oktober gaat een nieuw programma van start op Talpa. Om 21.00 is dan de eerste aflevering te zien van 't Mannetje, gepresenteerd door Fatima Moreira de Melo. Wekelijks is een nieuwe aflevering te zien met daarin de metamorfose van een net iets te dikke en ongezonde man.

't Mannetje

't Mannetje is een make-over programma waarin Fatima Moreira de Melo onbegeerlijke kerels, getrouwd of ongetrouwd, omtovert tot de meest gewilde mannen van Nederland. De kandidaten voor 't Mannetje zijn allemaal net iets te dik, iets te onverzorgd, iets te ongezond en geen grote versierders. Iemand uit hun omgeving, variërend van collega tot echtgenote, heeft ze opgegeven om de romantiek in hun leven terug te brengen. De mannen worden ter keuring voorgelegd aan een deskundige jury, bestaande uit vijf aantrekkelijke en deskundige vrouwen. Daarna wordt de kandidaat een maand lang onderworpen aan een strak, streng en niets ontziend schema, dat hem in topvorm moet brengen. Nadat Fatima hem aan deze grondige training heeft onderworpen, wordt hij nog een keer beoordeeld door het vrouwenpanel. Is hij weer helemaal ´t Mannetje?

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken, en het Nederlandse televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.


---



Talpa Nederland