Lekstroom, 10.10 uur

Utrecht 07-10-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Verkeersongeval

IJSSELSTEIN Donderdagavond 6 oktober kreeg de politie om 20.35 uur de melding dat een verkeersongeval had plaatsgevonden op de kruising Weg der Verenigde Naties met de afrit rijksweg A2. Een automobiliste uit IJsslestein raakte hierbij gewond.

De gewaarschuwde agenten troffen twee betrokken automobilisten aan. Vermoedelijk heeft een 30-jarige automobilist uit Nieuwegein het rode verkeerslicht genegeerd toen hij uit de richting van Lopik richting Weg naar de Poort reed. Een 28-jarige automobiliste uit IJsselstein reed op hetzelfde moment vanaf de afslag A2 richting de Utrechtseweg terwijl zij groen had. Een botsing was het gevolg, waardoor de auto van de man ging tollen en in het talud tot stilstand kwam. De vrouw raakte gewond en moest met onbekend letsel per ambulance naar het St. Antoniusziekenhuis worden vervoerd. Bij haar in de auto zat een baby van 3 maanden oud, maar die raakte niet gewond. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Hennep
HOUTEN Donderdagmiddag 6 oktober is de politie van 13.15 tot 16.25 uur bezig geweest met het ontmantelen van een hennepkwekerij. In totaal werden in een gebouw 472 planten aangetroffen en allerlei apparatuur. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en direct vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.