AutoRai

Yvonne Hoddenbach nieuwe PR Manager Alfa Romeo

(10/7/2005)
Yvonne Hoddenbach (37) is met directe ingang in dienst getreden bij Alfa Romeo Nederland als PR Manager. Deze vacature was ontstaan nadat afgelopen zomer het importschap van Alfa Romeo van Fiat Auto Nederland naar Kroymans Corporation is overgegaan.
In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de complete informatievoorziening over Alfa Romeo richting de Nederlandse pers.

Yvonne heeft ervaring in het PR-vak opgedaan bij Hyundai-importeur Greenib Car, waar zij de afgelopen zes jaar eveneens de functie van PR Manager bekleedde. Haar standplaats wordt Houten, waar Alfa Romeo Nederland na de overname door de Kroymans-organisatie is gevestigd.

Yvonne is enthousiast over haar nieuwe uitdaging: âik vind het een eer om met Alfa Romeo binnen deze organisatie aan de slag te mogen gaan. De modellen van Alfa Romeo roepen bij autoliefhebbers veel emotie op, ik kijk er dan ook naar uit om met deze producten te mogen werken. Door de overgang van het importschap deze zomer is het op het gebied van public relations wellicht even wat stiller geweest, maar dat ga ik de komende tijd goedmaken want er komt een aantal fantastische producten aanâ.

Yvonne zal in deze functie rechtstreeks rapporteren aan Pieter van der Velden, Algemeen Directeur van Alfa Romeo Nederland.