Arnold zegt: Politie Utrecht, index Titelbalk gaf: Politie.nl

Binnensticht, 11.05 uur

Utrecht 07-10-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Fietsendiefstal

ZEIST Op donderdagmiddag is een 27-jarige man uit Zeist aangehouden voor het stelen van een fiets.

Omstreeks 15.50 uur zagen agenten dat de man op de Utrechtseweg erg veel aandacht had voor de aldaar gestalde fietsen en dat hij een fiets een fiets stal uit de fietsenstalling. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Snelheidscontrole

DE BILT Op donderdagochtend tussen 11.15 uur en 12.15 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. Er werden 350 voertuigen gecontroleerd. In totaal reden 18 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De bestuurder met de meeste haast reed 110 km/u.

Vrouw aangehouden

BILTHOVEN Op donderdagavond is een 44-jarige vrouw uit Bilthoven aangehouden.

Omstreeks 23.15 uur kwam de melding binnen dat een vrouw met messen achter een groepje jongens aan zou rennen op de Schorpioen. Ter plaatse troffen agenten de vrouw aan. In haar hand had zij twee messen en ook bleek zij nog twee messen in zak bij zich te dragen. Zij werd aangehouden. De vrouw was zichtbaar onder invloed van alcohol. Ze deed vrijwillig afstand van de messen. Met een bekeuring voor openbare dronkenschap en een bekeuring voor wapenbezit is zij huiswaarts gekeerd.

Verdachten poging straatroof aangehouden

ZEIST In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee mannen van 30 en 19 jaar uit Zeist aangehouden op verdenking van poging straatroof.

Omstreeks 02.15 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een 29-jarige man uit Zeist slachtoffer was geworden van een poging beroving op de Steynlaan. Twee mannen hadden gepoogd geld van te stelen van de man. Hij is hierop weggerend en alarmeerde de politie. Ter plaatse aangekomen troffen agenten de twee mannen aan op de Steylaan. Zij werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Eenzijdig ongeval

BILTHOVEN Op donderdagmiddag is een 54-jarige automobilist uit Utrecht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Omstreeks 15.25 uur reed hij over de provinciale weg N234, uit de richting van Soest. Doordat hij vermoedelijk moest uitwijken voor een vogel maakte hij een dusdanige stuurbeweging, waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hij kwam op zijn kop in de greppel langs de weg tot stilstand. Met nekletsel is hij overgebracht naar het UMC in Utrecht.