Pleon


07-10-2005

André Vink nieuwe manager Information Services bij Experian

Den Haag, 7 oktober 2005 André Vink (37) komt consumenteninformatiebureau Experian Nederland versterken. Als Business Unit Manager Information Services wordt hij verantwoordelijk voor het kredietinformatiebureau van Experian. Het kredietinformatiebureau voorziet bedrijven en incasso-organisaties van kredietinformatie waarmee ze wanbetaling en fraude tegen kunnen gaan.

Vink maakt de overstap van Wehkamp naar Experian Nederland. Bij Wehkamp was hij manager Financial Services. Daarvoor was hij ondermeer werkzaam als marketingmanager bij ABN AMRO, commercieel manager bij Atos Origin en commissievoorzitter bij Thuiswinkel.org.

Rory Matthews, directeur van Experian Business Strategies zegt verheugt te zijn met de komst van Vink. André heeft een sterke expertise opgebouwd in management en beschikt over een zeer uitgebreid netwerk en praktische kennis in het gebruik van informatie om een financieel risico te beperken. Deze combinatie zal een waardevolle bijdrage leveren aan de commerciële successen van Information Services.

Een foto van André Vink vindt u op de volgende locatie: http://www.persinfo.nl/upload/1127905475

Experian
Experian is een wereldwijde marktleider op het gebied van informatievoorziening aan organisaties. Experian levert informatie, producten & diensten aan bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten, het ontwikkelen & beheren van een succesvolle klantrelatie en het managen van de financiële risicos gedurende de klantrelatie. Experian werkt met meer dan 50.000 cliënten verdeeld over verschillende branches, daarbij inbegrepen financiële diensten, telecommunicatie, gezondheidszorg, verzekeringen, detailhandel en postorder, automobielbranche, vrije tijd, nutsbedrijven, projectontwikkelaars, e-commerce en overheid.

Experian maakt onderdeel uit van GUS plc., beursgenoteerd in Londen (UK). GUS heeft wereldwijd ca. 80.000 medewerkers in dienst en een jaaromzet van ca. 7,5 miljard Euro. GUS is een retail en zakelijke dienstverleningsgroep. GUS biedt informatie op het gebied van customer relationship management services (Experian), multi-channel retailing en homeshopping (Argos Retail Group & Wehkamp) en verkoop van luxe producten (Burberry). Experian heeft een jaaromzet van meer dan 1,9 miljard Euro en telt wereldwijd meer dan 12.000 medewerkers. De hoofdkantoren van Experian bevinden zich in Nottingham (UK) en Costa Mesa, Californië (USA). Experian heeft kantoren in 27 landen en is actief in meer dan 60 landen. Experian is in Nederland gevestigd in Den Haag en heeft 100 medewerkers in dienst. http://www.experian.nl