Ingezonden persbericht

CADJOBS.nl lanceert www.cadjobs.nl V3.1

DORDRECHT, 20051007 -- CADJOBS.nl, het eerste online recruitmentbureau voor ingenieurs en CAD (computer aided design) specialisten, heeft versie 3.1 van haar bekende en veelbezocht site gelanceerd. De combinatie van geavanceerde technologie op het gebied van online matching en het persoonlijke screeningproces hebben CADJOBS.nl gebracht tot wat het nu is: NR1 in CAD recruitment.


Via het doelgroepgerichte www.cadjobs.nl kunnen CAD/Engineering specialisten en werkgevers CV's en vacatures bekijken en aanmelden. Na inschrijving worden alle kandidaten en werkgevers persoonlijk gescreend en gekwalificeerd, en anoniem op de site gepubliceerd. De site combineert de snelheid, toegankelijkheid, en kwantiteit van de grote online-vacaturebanken met de vak- en marktkennis, persoonlijke begeleiding, en kwaliteit van traditionele recruitmentbureaus. In tegenstelling tot het businessmodel van een vacaturebank (verkoop abonnementen en advertentieruimtes) is alle informatie op de site gratis, en zonder password toegankelijk. Alleen bij een succesvolle bemiddeling wordt er een uurtarief of bemiddelingsfee in rekening gebracht bij de opdrachtgever (werkgever).

"Belangrijkste reden om de site te vernieuwen zijn de samenwerkingverbanden die wij aangegaan zijn met geautoriseerde CAD leveranciers en trainingcenters", aldus Sven Boender, directeur CADJOBS.nl. "Vanaf onze start in 1999 hebben we ons heel duidelijk gefocused op onze core activiteit 'recruitment', binnenkort lanceren wij een nieuwe recruitmentdienst samen met de leveranciers die m.b.v. van de CADJOBS.nl infrastructuur naast software en trainingen ook CAD specialisten kunnen leveren aan hun opdrachtgevers. Bedrijven en CAD specialisten worden straks, afhankelijk van de harde en softe criteria die zij invoeren op de site, automatisch geïnformeerd over trainingen die aansluiten op hun CAD ervaring, technische discipline, en regio.

CADJOBS.nl is een internet recruiting- en trainingservice en onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.

CADJOBS.nl is een Blue Fox company. Blue Fox is de eerste en enige leverancier van compleet geïntegreerde softwareoplossingen voor de internationale textiel- en mode-industrie. Daarnaast distribueert Blue Fox CAD/CAM-software voor engineeringtoepassingen en levert zij CAD/GIS-oplossingen ten behoeve van overheidsinstellingen. Blue Fox levert ook CAD/CAM-diensten zoals detachering, werving & selectie, opleidingen en trainingen.
Blue Fox is genoteerd aan Eurolist van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. Voor meer informatie: www.bluefox.nl