Ingezonden persbericht


RUSH @ Paard van Troje
Datum: 8 oktober 2005
Artiesten: Laidback Luke, Victor Coral, Jaziah, Billy de Klit, Jacques de la Disque, Norman Soares, JE Fashionista's, Nickie Nicole Plaats: Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag Tijd: 23:00 tot 05:00 uur
Prijs: E 13,00 (incl. fee) // deur E 15,-

RUSH terug in Paard van Troje!

Zaterdag 8 oktober zal RUSH voor de tweede keer in haar bestaan naar Den Haag komen voor een extra groot feest in het Paard van Troje. De complete tent zal opengegooid worden, dus je hebt twee zalen om lekker los te gaan. Op het programma: Laidback Luke, Victor Coral, Jaziah, Billy de Klit, Jacques de la Disque, Norman Soares en last but not least miss Nickie Nicole. Jaja, het is weer tijd voor raw urban sexy house!

In de grote zaal is het Laidback Luke, die het hele jaar al zwaar op dreef is, die zijn unieke mixing skills (winnaar H2 dj battles deze zomer) met zijn gevoel voor funky house zal combineren. Ook de zwaar opkomende Jaziah zal zijn duit in het zakje doen en je met zijn en brede platenkeuze verrassen. Resident Victor Coral zal voor het toefje op de taart zorgen met onvervalste raw urban sexy house. Zijn we vergeten te vertellen dat de strakste percussionist van het land, Norman Soares, in de hoofdzaal staat? Dat Nickie Nicole die komt hosten? Oh ja er zal ook een entertainment show zijn met een hoog fashiongehalte gestijld door 107Rockinn's Joey Elgersma.

De kleine zaal is het Den Haag wat de klok slaat met all night long Haagse Helden Billy de Klit en Jacques de la Disque. Wie Billy heeft horen draaien weet dat hij een feestmaker is. Good vibes en gezelligheid zijn zijn handelsmerk. House, electro, disco, hij draait het allemaal, zolang er maar een goede vibe in zit. Jacques de la Disque neemt je mee naar de shallow maar oh zo dansbare jaren '80. House, disco en 80ies grooves van de man die achter zijn decks wellicht nog harder danst als het publiek.

Tijdens de eerste keer dat RUSH naar de club met het beste soundsystem van het land kwam ging het dak er compleet af. Joelen, schreeuwen en gek doen. Deze keer zal er alles aan gedaan worden om het succes van de eerste keer te overtreffen. Je bent weer uitgenodigd voor een avondje onvervalste gezelligheid!

Voorverkoop info:
Vvk: Hype, Prinsenstraat 4 (Den Haag)
Paard van Troje, Prinsegracht 12 (Den Haag)
Confused, Van Diemenstraat 128 -130 (Den Haag) Hype, Witte de Withstraat 30 (Rotterdam)
all ticketbox outlets, www.ticketbox.nl, callcenter 0900-9393

Online zonder extra fee via Beep! (www.beep.nl)

Url's: www.chemistry.nl // www.paard.nl // www.laidbackluke.com // www.billydeklit.tk // www.nickienicole.com //



Ingezonden persbericht