Aankondiging Informatiemiddag

Beursklacht

http://www.beursklacht.nl

Op veler verzoek organiseren Beursklacht en de Vereniging Payback in Tilburg op 8 oktober a.s. wederom een informatiemiddag over de collectieve procedures tegen de aanbieders van aandelenleaseproducten.

Met o.a. antwoord op de vraag:

Is er leven na de Duisenbergregeling?

Beursklacht en Payback willen door middel van collectieve procedures, in de vorm van gezamenlijke rechtszaken, ervoor zorgen dat bedrijven zoals

Aegon, Fortis-Groeivermogen, Fortis-Defam, Dexia, Levob, DSB-Hollands Welvaren en Ohra

verantwoording afleggen voor hun aandeel in de aandelenlease-affaires. Door de samenwerking van Beursklacht, Payback en advocaten is een bundeling van specialismen, kennis en ervaring ontstaan, waardoor een sterk blok wordt gevormd. De door Payback en Beursklacht geselecteerde advocaten hebben hun sporen in de rechtszaal inzake effectenlease ruimschoots verdiend.

Gedurende de middag, die om 14.00 uur begint, ontvangt u informatie over de collectieve procedures, werkwijze van de procedures, status van de verschillende procedures en achtergrondinformatie van de verschillende sprekers. Tussentijds is er gelegenheid voor alle aanwezigen om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2005, in

Best Western Hotel De Druiventros Bosscheweg 11 5056 PP Tilburg.

De zaal gaat om 13.30 uur open.

Voor de redactie:
Meer info via emailadres: info@beursklacht.nl / info@pay-back.nl of via telefoonnummer: 0900 - 2552248