Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Gelderse Politiedag: Simon Speurneus zoekt hulp
Publicatiedatum: 5-10-2005 11:36:53

Uit de villa van Dora Deftig is het schilderij van de wereldberoemde Anton Appel gestolen... En het hondje van Dora is verdwenen. Simon Speurneus is op zoek naar speurneuzen die hem helpen dit misdrijf op te lossen.

Dus collega's, schakel je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes in en verwijs ze naar www.politie.nl/gelderland-midden (via intranet: http://internet.politie.nl/gelderland-midden/) . Klik op de button Gelderse Politiedag en dan zie je het spel al staan. De eerste aanwijzingen vinden de `rechercheurs' op de site; de laatste aanwijzingen kunnen worden gevonden op en rond het Valkhof in Nijmegen op 8 oktober (aanstaande zaterdag).

Het speurspel is een van de vele activiteiten van de Gelderse Politiedag 2005, die verspreid over het centrum van Nijmegen plaatsvinden. De dag wordt georganiseerd door de drie Gelderse politiekorpsen, de Politieacademie en de Koninklijke Marechaussee.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden


---

Elst - mannen aangehouden na ruzie

Publicatiedatum: 5-10-2005 11:46:35

De Elster politie heeft dinsdagmiddag een 56-jarige man uit Lent en een 44-jatige man uit Nieuwleusen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie. De politie werd te hulp geroepen toen de twee in een bedrijfspand ruzie kregen over een zakelijk inzicht. In bijzijn van de agenten ontstond een schermutseling tussen de beide mannen, waarop ze door de agenten werden aangehouden. Beiden zijn na verhoor weer vrijgelaten. De politie maakt proces-verbaal op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606