Politie Drenthe

Noordelijke korpsen klaar voor Politiedag

Leek 05-10-2005 - LEEK Het programma is rond; het terrein wordt ingericht en de deelnemers zijn er helemaal klaar voor. Zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur wordt het landgoed Nienoord geopend voor de Noordelijke Politiedag. Tot 17.00 uur zijn alle inwoners van Groningen, Friesland en Drenthe welkom. Kijk in het programmaboekje of klik op de button Politiedag.

Het centrale thema van de dag is aangifte. We willen als politie laten zien wat daar allemaal bij komt kijken en waarom aangifte doen voor iedereen belangrijk is. Naast het thema en andere informatiestands, zoals het jeugdplein, zijn er allerlei spectaculaire demonstraties te zien. Mobiele Eenheid, paarden, politiehonden, en arrestatieteams. Naast de politie zijn ook Marechaussee, brandweer, Korps Landelijke Politiediensten, 3VO, milieucontroleurs en stadswachten aanwezig. Kortom, een dag die u niet mag missen. Kom daarom zaterdag naar landgoed Nienoord in Leek!

Ernest Zinsmeyer verzorgt de voorlichting voor de drie noordelijke regiokorpsen over de Politiedag. Telefoon 0592 361127 of 06 22662875.