FloraHolland


FloraHolland presenteert zich op Studiebeurs 2005

FLORAHOLLAND (6 oktober 2005) - De Studiebeurs vindt plaats van 5 t/m 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. FloraHolland neemt deel aan de Groen Werk(t) stand op deze beurs. Tijdens de Studiebeurs zal FloraHolland scholieren informeren over de arbeidsmogelijkheden bij FloraHolland. Daarnaast presenteert FloraHolland de dienst FlorConcepting, waarmee ondernemers worden begeleid bij het ontwikkelen en introduceren van productconcepten. Met enkele concrete voorbeelden wordt deze dienst gevisualiseerd. Andere deelnemers aan de stand zijn HAS Den Bosch, de WUR, VanHall/Larenstein en InHolland.

De Groen Werk(t) stand heeft als doel het imago van de tuinbouw te verbeteren en jongeren kennis te laten maken met de mogelijkheden die de tuinbouw biedt, zodat zij een carrière in de tuinbouw overwegen. De stand richt zich op leerlingen van HAVO en VWO en legt de nadruk om imago-aspecten die voor deze doelgroep belangrijk zijn. Te denken valt aan:

- internationaal marktleider

- een van de vier meest innovatieve sectoren van Nederland
- een sector met een productenpakket dat als geen ander de kwaliteit van leven positief beïnvloedt

- er is in toenemende mate behoefte aan hoger en universitair geschoolde mensen, kortom de sector biedt volop kansen

De stand is verdeeld in zes hoeken, deze vertegenwoordigen de zes schakels in de keten: productie, veilingen, handel, veredeling, hoveniers en verwerking. Per schakel worden tastbare voorbeelden getoond die de bezoekers moeten prikkelen. Meer informatie over de Groen Werk(t) stand is te vinden op www.groenwerkt.nl.


---